Friday, November 11, 2011

- Aina Nafisah 10 Months Old-

Budak masyam ni dh pandai macam - macam sekarang...


x byk perubahan dari 9 bulan ke 10 bulan ni.. Just sudah pandai duduk sendri dengan confident dan machonye. rambut pon dh panjang ckit. tp still jambul di depan terserlah yee.. heheh
dier punye peel sekarang makin menjadi - jadi. x bole tinggal langsung. nangis mcm kene dera. sudahnye mama selalu dapat mandi kol 8-9pm. sbb menunggu abah balik baru bole take over minah ni.


 Muke cheeky... geget kang baru tau!!

Sekarang ni suke sangat kacau kakak amirah. elok je kakak dier dok layan upin ipin (kes nak bagi amirah ralit, mama bole buat keje lain.. heheh) aina dtg kacau. tepuk2 keypad laptop sampai terganggu konsentrasi kakak. alih2 dua2 nangis. mama jugak yg kene handle.. 



Gigi dah tumbuh 2 batang. belah bawah. mulut asik nk geget bende keras je. makan mcm dh kurang. agaknye gusi gatal, nasi ke bubur ke x jalan. nak yg keras2 je like biskut, keropok etc. susu mcm biase. tp mama nye production ade sikit turun 2, 3w kebelakangan ni. so byk kidnap frozen ebm jela nak buat camne.

owh, baru discover 2 hari lepas.. aina dh pandai wave gudbye kt org.. heeheh

berat x tau naik ke turun. tp mama suspek naik sbb kalo dukung baru 10 menet dh lenguh tangan. baju pon dh byk yg pakai 1y punye saiz. so weekend ni mama kene kasi kemas bungkus masuk kotak baju2 aina 1y ke bawah..

akhir kata, sempena 111111 nie.. ececece.. sebenarnye entry ni dh berzaman dlm box. peram2 lupe nk publish.. aina pon dh nak masuk 11 bulan dh.. kui kui kui.. tp sbb arini tarikh best, kene publish jugak kasi ade tarikh cantik dlm blog... wakakaakakaka.. sekiann.. wassalam




1 comment:

AZLITA AZIZ said...

comelnya baby... macam mama dia cute!
salam kenal juga dari akak Di Masam Manis