Thursday, January 26, 2012

-Dorm Sick!!-

Alahaiiii... macammana la boleh terlepas entry ni... ya ampuunnn..

dh bersawang dah dlm draft.. xpe2 better late than never kan.. ni kenangan ni..


last year punye cerita.. haha. dorm mama buat reunioun. Jaman2 sekolah teknik dulu.. plan2 nak jumpe last2 buat pot luck je kt umah salah seorg geng. susah naa nak berdating2 skrang ni. masing2 dah ade bala tentera yang harus dipikul plus dh x bole nak jemba2 cam dulu2 lagi...


tak ramai yang dpt datang. buat pon secara tetiba. yang ada mama nurul, mummy mai, ibu wani, mama jem, mama ayu (tuan rumah. umah dier cantik woo!!) ngan cik za (tp skrg ni dh jd puan dh.hehe)

teringat zaman2 skolah teknik dulu. kami semua satu dorm. dorm 6. tp kami panggil dorm sick. sebab budak2 dlm tu sume mereng2.haha!! tp ade je yang baik2 belaka.. kaki study sumer. mama eerr tergolong dlm golongan kaki study la tu(tui!!) hahaah.. sudahla.. mampus kene fire ngan budak2 ni kalo diorg baca ;p

kebanyakkan budak2 dah kawen. dah beranak pinak dah pon. kate batch SPM1999. dah 13 tahun tinggal sekolah. time jumpe aritu masing2 dok pening pikir nombor katil masing2. susunan katil laa.. eh budak ni ape citer laa.. haha macam2..










tgk2!!.. ni mmg laa keturunan x boleh nak duduk diam2.. macam mak2 masing2 time sekolah dulu.. fly je kejenye... wakaakak.. mama masukkan gambo jugak walaupon x clear.. anak masing2 lebih kurang sebaya semuanya.  next time kene kumpulkan semua ahli2 kalau boleh. baru meriah tgk anak masing2 sume pakat bersilat ramai2. sape sudi jadi tuan rumah sanggup bagi kecah rumah??? heheeh

kami dapat jumpe sembang2 pon x lame. masing2 ade hal. tp it was very2 fun and memorable momment to us. marilah buat lagi babes...






miss old days.....

2 comments:

irmafittaputri said...

bestnye dpt kumpul ramai2

Wani Rahman said...

ko golongan study??...xpyah lah erul wei...klau aku memanjat pagar, ko pun sama aje ad..hehe

btw, it was fun but sekejap sngt jmpa..huhu